Shapka Uslugi

Кетъринг услуги

Кетъринг услугите, които Ви предлагаме са следните:

Организиране на кетъринг за сватбени тържества

Ние от „ТОП КЕТ” кетъринг ще осигурим освен всичко останало, сватбен кетъринг за дома на булката и младоженеца, сватбени фонтани от шоколад и шампанско, украса и фойерверки.

Организиране на кетъринг детски партита

Кетъринг „ТОП КЕТ” предлагаме цялостно организиране на празника на Вашето дете, който включва парти аксесоари и украса, детско кетъринг меню, кетъринг меню за родителите и поднасяне на празнична торта. С нас Вие ще подарите на детето си един незабравим рожден ден.

Организиране на кетъринг официални вечери и градински партита

„ТОП КЕТ” кетъринг - ще преобразим всяко градинско парти в официална вечеря, възползвайки се от уютната атмосфера на избраната от Вас градина или басейн. Ще очароваме гостите Ви с добре подбраното и вкусно кетъринг меню.

Организиране на коктейли

Кетъринг „ТОП КЕТ”  Ви предлага безупречна организация и обслужване на разумна цена и гъвкави възможности за използване на Вашия бюджет при провеждане на фирмените Ви коктейли.

Доставка на храни и напитки

„ТОП КЕТ” кетъринг ще доставим желаните от Вас видове и количества храна до дома Ви. За да впечатлите гостите си можем да Ви предложим и готвач, който ще приготви пред Вас вечерята или обяда или ще се погрижи вместо Вас за барбекюто.